AFSPRAAKSERVICE

Graag komen wij persoonlijk met jou in contact om je wensen te bespreken en wat je van ons kan verwachten. Bij ons is het mogelijk langs te komen om een impressie te krijgen van het assortiment en van ons als partner van jouw bruiloft of event. Afspraken worden standaard ingepland op woensdagen tussen 12:00 tot en met 20:00 uur.
 
Ook bieden wij de optie aan om jouw bruiloft- evenementlocatie te bezoeken voor persoonlijk advies. Vraag naar de mogelijkheden.
 

BEZORGSERVICE

Zoals elk bruiloft of event anders is, geldt dit ook voor de trouw- of evenementenlocaties. Belangrijke punten waar rekening mee gehouden dient te worden:
 
  1. Je kunt al van onze bezorgservice genieten vanaf €299,-, indien de planning het toelaat.
  2. Onze bezorgservice geldt voor locaties die binnen een straal van 90 km van Gorinchem zijn gelegen. Valt jouw locatie buiten ons bezorggebied? Geen zorgen, neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken
  3. Weddingstages kunnen tegen extra vergoeding op locaties worden geleverd die niet op de begane grond zijn gevestigd. Vraag naar de mogelijkheden.
  4. Meubilair wordt afgeleverd en opgehaald bij de ingang van de locatie
 

Contactservice

Wij zijn iedere dag, behalve op dinsdagen, te bereiken vanaf 11:00 uur t/m 20:00 uur. Je kunt ons gemakkelijk contacteren middels onze whatsapp service. Uiteraard kan je ons ten alle tijden bellen.
 
Vanaf het moment dat je bij ons hebt gereserveerd geniet je van onze maximale
contactservice. Je ontvangt dan een noodlijn die 24/7 te bereiken is.
 
Jouw feest krijgt de volledige aandacht. Daarom nemen wij in het begin van de week met jou de reservering door, zodat je onbezorgd kan werken streven naar jouw bijzondere gelegenheid.