het leven is
Een
liefdesverhaal,

En ik wil de
jouwe
vertellen …

Een event is een viering van een al bestaande verbintenis. Met zoveel beschikbare eventdesigners, heb je de weg naar ons gevonden…
 
Dat komt omdat je iets wilt voelen dat je nog nooit eerder hebt gevoeld. Het is omdat je event om meer gaat dan alleen de dingen. het gaat om je ziel.
 
Door de vijf zintuigen te prikkelen en die ervaring te doordrenken met uw persoonlijke stijl, onberispelijke service en een diepe aandacht voor detail, wordt uw evenement meer dan zomaar een avondje uit.
 
Het wordt een herinnering die dit moment in de tijd vergelijkt. Een event is meer dan eten, uitzicht of iets tastbaars. Er is een ziel.
 
Wij willen verbinding maken met elke persoon in de kamer. Het is onze taak om jouw idee te nemen en het om te zetten in een omgeving zoals je nog nooit hebt gezien. We plannen tenslotte niet alleen uw event, we creëren herinneringen. Het is de belofte van die herinneringen die ons elke dag ontroeren en inspireren om meer te doen met elk event dat wij plannen.
 
Mijlpalen zoals deze zijn kostbaar en komen maar één keer in je leven voor. De kans om ze te cultiveren is een eer en een voorrecht. Met veel plezier wijden wij onze passie aan deze momenten en aan jou! We wensen je een event vol leven, luxe en vooral Liefde.
 
xoxo
 
Nabil el Barnoussi
 
Team Surpresa events